NEW PHOTOS FROM "THE VOICE"+"Hecho en America" PREVIEW VIDEO

29. září 2013 v 15:54 | Mathew |  Hot News
Pozrite si 2 nové fotografie z "The Voice" a taktiež vám prinášam preview video z programu "Hecho en America", kde sa Christina objaví a bude hovoriť o svojich latino koreňoch!

WATCH PREVIEW HERE

Check out 2 new photos from "The Voice". Morover watch preview video of the "Hecho en America" in which Christina will appear and talk about their Latino roots!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

What Is Your Favourite Album???

Christina Aguilera 11.2% (115)
Mi Reflejo 2.9% (30)
My Kind Of Christmas 2.5% (26)
Stripped 28.6% (293)
Back To Basics 13.9% (142)
G.Hits: Keeps Getting Better 1.9% (19)
Bionic 11.3% (116)
Soundtrack: Burlesque 3.8% (39)
Lotus 23.8% (244)

Komentáře

1 Eve Eve | Web | 29. září 2013 v 16:06 | Reagovat

Mohla bych tě prosím moc poprosit o hlas? klidně oplácím, pokud napíšeš číslo hlasu, dělám i na blogu reklamy a layouty! hrozně se omlouvám za reklamu, ale snažím se získat alespoň nějáký ten hlas, http://best-actresses.blog.cz/1309/3-kolo-souteze-postupuji-posledni-tri - pro 10. Eve

DĚKUJI! :)* A JEŠTĚ JEDNOU OMLUVA ZA REKLAMU!

2 Angelique Angelique | Web | 29. září 2013 v 16:27 | Reagovat

ty fotky jsou skvělé :)

3 Kelsi & Deni - SB Kelsi & Deni - SB | Web | 29. září 2013 v 17:10 | Reagovat

Skvele fotky :) Na prvni fotce ma zajimavy uces ;-)  ;-)

4 Evushka Evushka | Web | 29. září 2013 v 17:27 | Reagovat

Ahoj, ale The Carrie Diaries nezrušili ;-) ak máš namysli to a nie Sex v meste. Bude normálne 2.séria. Začína 25.októbra. ;-)

Páči sa mi :-) tie krátke vlasy ozaj Christine pristanú. :-)

5 Mathew /Christina-aguilera.er.cz Mathew /Christina-aguilera.er.cz | Web | 29. září 2013 v 17:50 | Reagovat

[4]: hej lebo ja som cital drby ze ho chcu pozastavit :)

6 bugy. >> iheart-ddlovato bugy. >> iheart-ddlovato | Web | 29. září 2013 v 18:47 | Reagovat

Škoda, že fotky nie sú kvalitnejšie, ale tak teším sa na nové epizódy a aj na ten program :)

7 Tinka Tinka | Web | 29. září 2013 v 18:52 | Reagovat

Na tej prvej má skvelý účes. Moc jej to pristane.

8 David... David... | Web | 29. září 2013 v 21:09 | Reagovat

Škoda že jen 2 fotky,na obou jí to sluší :)

9 Markéét Markéét | E-mail | Web | 29. září 2013 v 21:12 | Reagovat

Zajímavé fotky :)

10 Lissie►SB Lissie►SB | Web | 29. září 2013 v 21:34 | Reagovat

christina je tady úžasná :)faktže jo :)

11 mirco mirco | Web | 30. září 2013 v 12:42 | Reagovat

je tam nadherna :) teim na nu vo voice ;-)

12 Matt | RihannaNavy.er.cz Matt | RihannaNavy.er.cz | E-mail | Web | 30. září 2013 v 13:12 | Reagovat

Už len prirodzene vyzerá nádherne a ešte keď sa do nej pustia talentovaní stylisti, výsledok je vždy perfektný ;-)

13 Šimon│katy-perry.blog.cz Šimon│katy-perry.blog.cz | E-mail | Web | 30. září 2013 v 15:12 | Reagovat

na tých foktách vyzerá naozaj parádne :) kočka, veľmi jej to pristalo

14 Miška* Miška* | E-mail | Web | 30. září 2013 v 16:56 | Reagovat

krásne fotky :3

15 R8manus R8manus | Web | 1. října 2013 v 15:26 | Reagovat

Ta té druhé fotce jí to sluší více.. e nádherná

16 Nikol* Nikol* | Web | 1. října 2013 v 18:47 | Reagovat

krásně sexy, je boží :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama