CAPTURES FROM BEHIND THE SCENES AND PREVIEW "HOY TENGO GANAS DE TI"

12. července 2013 v 7:59 | Mathew |  Hot News

Prinášam Vám Captures - fotky, ktoré sú zachytené z videa nižšie z natáčania a preview nového klipu "Hoy Tengo Ganas De Ti"! Už tento týždeň bude premiéra nového videa!
Check out Captures - photos that are captured from the video below from the behind the scenes and preview
video! New video "Hoy Tengo Ganas De Ti" will have premiere this week!

(Fullscreen - click on the particular photo)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

What Is Your Favourite Album???

Christina Aguilera 11.2% (115)
Mi Reflejo 2.9% (30)
My Kind Of Christmas 2.5% (26)
Stripped 28.6% (293)
Back To Basics 13.9% (142)
G.Hits: Keeps Getting Better 1.9% (19)
Bionic 11.3% (116)
Soundtrack: Burlesque 3.8% (39)
Lotus 23.8% (244)

Komentáře

1 Monča Dobrev Monča Dobrev | Web | 12. července 2013 v 8:31 | Reagovat

krásna :) nádherné vlasy

2 Leo Leo | 12. července 2013 v 9:11 | Reagovat

uz jse nemuzu dockat klipu :-D

3 Mia Mia | 12. července 2013 v 9:12 | Reagovat

Krasna, bohyne ;-)

4 Kika Kika | 12. července 2013 v 9:12 | Reagovat

pekne captures, jsou uzasny :-)

5 Aventine Aventine | Web | 12. července 2013 v 9:25 | Reagovat

Wow, ty její vlasy! Vypadá úžasně:)

6 Ashley Ashley | Web | 12. července 2013 v 9:55 | Reagovat

Na premiéru sa teším, lebo Chris to tam strašne pristane :)

7 Sima Sima | E-mail | Web | 12. července 2013 v 10:06 | Reagovat

vyzerajú úžasne :D neviem sa dočkať :D

8 Maťo | my-celebrites.blog.cz Maťo | my-celebrites.blog.cz | E-mail | Web | 12. července 2013 v 10:14 | Reagovat

Wow! Xtina je na tých fotkách taká krásna. Už sa toho klipu neviem dočkať :-)

9 Mary | Lana-Del-Rey-Daily Mary | Lana-Del-Rey-Daily | Web | 12. července 2013 v 11:15 | Reagovat

Už sa nemôžem dočkať premiéry! Pretože na týchto fotkách je Christina úplna WOW! :) Určite to bude stáť za to!

10 David... David... | Web | 12. července 2013 v 11:37 | Reagovat

Ahoj,rád bych ti oznámil,že jsem zpět na blogu :)

11 Lissie►SB Lissie►SB | Web | 12. července 2013 v 12:07 | Reagovat

ty joo vypadá božsky :)

12 Tinka Tinka | Web | 12. července 2013 v 12:47 | Reagovat

Tak to zase vyzerá parádne. Zbožňujem keď má takto upravené vlasy.♥

13 britneypopstar britneypopstar | Web | 12. července 2013 v 13:43 | Reagovat

Na videoklip se už strašně moc těším!
Ps: Na mém blogu je něco důležitého. ;)

14 Nikol* Nikol* | Web | 12. července 2013 v 13:47 | Reagovat

je na nich naprosto úžasná, já miluju ty její vlasy, dokonalost ♥

15 Nina Nina | Web | 12. července 2013 v 13:54 | Reagovat

Je tam krásná :-)

16 Bajka Bajka | Web | 12. července 2013 v 14:33 | Reagovat

Xtina na tých fotkých vyzerá neskutočne sexy takže už sa neviem dočkať videa!;)

17 Dominik Dominik | 12. července 2013 v 14:57 | Reagovat

Na fotkách vypadá moc dobře, vypadala by líp, kdyby si dala do vlasů černý proužky ;-)

18 LittleStar LittleStar | Web | 12. července 2013 v 14:59 | Reagovat

vypadá překrásně, strašně jí to sluší!!!

19 Toxique Toxique | Web | 12. července 2013 v 15:21 | Reagovat

Vypadá tu úplně nádherně, ty vlasy:)) Nemůžu se dočkat na klip:)

20 Carry Carry | Web | 12. července 2013 v 15:56 | Reagovat

wow, vyzerá nádherne, nemôžem sa dočkať!!:)

21 mirco mirco | Web | 12. července 2013 v 16:13 | Reagovat

mna ohormil vystih :D je tam nadherna ..uz sa neviem dockat klipu ;-)

22 brre brre | Web | 12. července 2013 v 17:14 | Reagovat

těším se na ten klip:-)

23 Angelique Angelique | Web | 12. července 2013 v 21:31 | Reagovat

vypadá to skvěle, moc se na to těším :)

24 fansforexample fansforexample | Web | 12. července 2013 v 21:43 | Reagovat

pááni!! nemám slov! vypadá tady jako by omládla a je strašně sexy! škoda, že ten klip uvidím až za 14 dní :/

25 R8manus R8manus | Web | 12. července 2013 v 21:55 | Reagovat

Já už se tak nemůžu dočkat :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama